Upotrebom ovog Internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i prihvatili sve dole navedene uslove korišćenja ovog sajta, kao i uslove privatnosti. Zadržavamo pravo, da bez prethodne najave i obavještenja, izmijenimo sadržaj ovog pravilnika. Isporuka ponuđenih proizvoda je dopuštena na osnovu Zakona o lijekovima i medicinskim sredstvima (Sl. Glasnik BiH broj 58/08) i ostalim propisima koji regulišu apotekarsku djelatnost.

Politika privatnosti

U ime ZU Apoteke „Pharmanova“ obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih kupaca. Prikupljamo samo neophodne i osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni ZU Apoteke „Pharmanova“ (i poslovni partneri) odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Ovaj internet sajt može sadržati linkove na druge internet stranice od interesa. Ako posjetilac odluči iskoristiti taj link i napusti ovu internet stranicu te prijeđe na drugu internet stranicu, ZU Apoteke „Pharmanova“ ne mogu biti odgovorni za zaštitu privatnosti posjetiočevih podataka na toj internet stranici.

 

Uslovi korišćenja

Internet stranica www.zupharmanova.com nije zamjena za doktorski pregled niti doktorske konsultacije. Informacije na stranici na ovoj internet stranici ne smiju služiti za postavljanje dijagnoze.  Ako imate bilo kakve nedoumice oko izbora preparata za samoliječenje, opravdanosti ili način korišćenja pojedinog preparata posavjetujte se s doktorom ili farmaceutom.

Informacije o proizvodima ponuđenim na ovoj internet stranici su preuzete s deklaracija pojedinog proizvoda,  uputa proizvoda ili su preuzete iz materijala (brošura, letaka, internet stranica) koje je uredio proizvođač, uvoznik ili dobavljač pojedinog proizvoda. Fotografije ne moraju nužno biti identične sa samim proizvodom. Nastojimo pružiti što tačnije i detaljnije informacije o pojedinom proizvodu. Zadržavamo pravo pogreške u opisu ili fotografiji pojedinog proizvoda. Zadržavamo pravo izmjene informacija (uključujući cijene artikala i akcijske ponude) na stranicama bez prethodne najave. Sve cijene su izražene u BAM (konvertibilnim markama). PDV je uključen u cijenu. Narudžbe na internet apoteci mogu napraviti samo punoljetne osobe. Ukoliko određeni artikal ima garanciju ili podliježe uslovima servisa, to će biti naglašeno u opisu tog artikla. Kupac je dužan čuvati garantni list i račun za vrijeme trajanja garancijskog roka. Samo s predočenjem računa i garantnog lista kupac može ostvariti svoja prava

Ovaj pravilnik (uslovi i pravila) se može izmijeniti u bilo kom trenutku objavljivanjem izmjenjenog teksta na internet stranici. Izmjene stupaju na snagu odmah nakon objave na internet stranici www.zupharmanova.com. Svaki kupac sam je odgovoran i dužan periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene. Nastavak upotrebe ove internet stranice od strane posjetilaca nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva da posjetilac potvrđuje i prihvata sve uslove tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti podataka.