Robu možetenaručiti direktno preko internet stranice ili putem telefon na 054/490-265.

 

Prvi put naručujetenešto na našoj internet stranici?

  • Odaberete artikale koje želite da naručite, te količinu i dodate ih u vašu kosačicu.

U slučaju da želite još neki artikal dodati u kosačicu, postupite na isti način kao što je gore opisano. U slučaju da ne želite više ništa naručiti, idete dalje u kosačicu i potom na plaćanje.

 

  • Na stranici za plaćanje možete još jednom prekontrolisati Vašu narudžbu. Sledeći korak bi bio da odaberete dali želite da Vam artikal pošaljemo poštom ili želite da ga preuzmete u jednoj od naših filijala. Cijena dostave zavisi od vrijednosti naručene robe (tačne cijene možete pogledati ovdje).

 

Nakon sto prekontrolišete Vasu narudžbu i izaberete način dostave, kliknite na   „ kreni na plaćanje“.

 

  • Prije nego što završite Vašu narudžbu potrebno je da popunite formular sa Vašim podacima. Takodje ovdje možete još jednom da prekontrolišete i način dostave koji ste odabrali. Napomena: Važno je da zapamtite Vašu pristupnu šifru. Šifra treba da sadrži najmanje 8 znakova.

Kad sve završite kliknite na „naručite“

 

  • U slučaju da ste već nešto naručivali kod nas i da ste registrovani kao kupac na našoj internet stranici nije potrebno da ponovo ispunjavate sva polja, nego samo kliknite na „Kliknite ovdje za prijavu“ i unesite vaše pristupne podatke (E-mail adresu i zaporku).