Najčešća pitanja

Koliko iznosi poštarina?

Cijena dostave zavisi od vrijednosti naručene robe, tačne cijene su izlistane ispod u tabeli. Cijena dostave jedinstvena je za sva mjesta unutar granica Bosne i Hercegovine. U cijenu dostave su uračunati troškovi plaćanja pouzećem.

Vrijednost narudžbe (u KM) Cijena dostave (u KM)
do 40 9
od 40 do 75 4,5
preko 75 besplatna

Mogu li naručene proizvode platiti karticom?

Ova opcija se nalazi u fazi izrade i trenutno nije dostupna.

Mogu li platiti pouzećem?

Naravno! Dakle, plaćate dostavljaču prilikom dostave robe. Troškovi plaćanja pouzećem su već uračunati u troškove dostave.

Mogu li naručene proizvode lično podignuti?

Da, proizvode možete podignuti lično u svim našim filijalama odabirom te opcije na kraju kupovine. Obavijestićemo Vas čim Vaša pošiljka bude spremna.

Postoji li minimalan iznos narudžbe?

Ne. Naručiti možete proizvode u bilo kojem iznosu.

Ako danas naručujem, kada mogu očekivati pošiljku?

Narudžbe ćemo poslati u roku 3 radna dana (subote, nedjelje i praznici isključeni), zavisno od trenutne raspoloživosti artikla. Ako je željeni artikl na stanju u našoj ljekarni i naručen je do 13 sati, poslat ćemo ga već isti dan. Dostava će biti obavljena u roku 2-3 radna dana nakon što pošaljemo narudžbu.

Šta ako proizvod koji želim naručiti nije odmah raspoloživ?

Ukoliko Vam nećemo moći isporučiti pošiljku u navedenom roku ili uopšte, bićete o tome obaviješteni. Vi se potom možete odlučiti hoćete li prekinuti narudžbu ili pričekati da naručeni proizvod bude dostupan.

Zašto moja narudžba nije dostavljena u navedenom roku?

Za vrijeme akcija i promocija (na primjer besplatna poštarina) moguće je duže vrijeme trajanja dostave.

Mogu li vratiti naručene proizvode?

Naručene proizvode koje servis dostave isporuči na Vašu adresu možete vratiti na našu adresu, uz to da snosite troškove isporuke i povratka proizvoda.