Koliko iznosi poštarina?

Cijena dostave zavisi od vrijednosti naručene robe, tačne cijene su izlistane ispod u tabeli. Cijena dostave jedinstvena je za sva mjesta unutar granica Bosne i Hercegovine. U cijenu dostave su uračunati troškovi plaćanja pouzećem.

Vrijednost narudžbe (u KM) Cijena dostave (u KM)
do 40 7
od 40 do 75 4,5
preko 75 besplatna

Mogu li naručene proizvode platiti karticom?

Ova opcija se nalazi u fazi izrade i trenutno nije dostupna.

Mogu li platiti pouzećem?

Naravno! Nakon narudžbe na našoj online apoteci, plaćate dostavljaču prilikom dostave robe. Troškovi plaćanja pouzećem su već uračunati u troškove dostave.

Mogu li naručene proizvode lično podignuti?

Da, proizvode možete podignuti lično u svim našim filijalama odabirom te opcije na kraju kupovine. Obavijestićemo Vas čim Vaša pošiljka bude spremna.

Postoji li minimalan iznos narudžbe?

Ne. Sa našeg web shopa možete naručiti proizvode u bilo kojem iznosu.

Ako danas naručujem, kada mogu očekivati pošiljku?

Narudžbe ćemo poslati u roku 3 radna dana (subote, nedjelje i praznici isključeni), zavisno od trenutne raspoloživosti artikla. Ako je željeni artikl na stanju u našoj ljekarni i naručen je do 13 sati, poslat ćemo ga već isti dan. Dostava će biti obavljena u roku 3-4 radna dana nakon što pošaljemo narudžbu, o čemu ćete biti obavješteni putem email-a.

Kako mogu naručiti proizvod?

Proizvode sa online apoteke možete naručiti putem naše online platforme www.zupharmanova.com. Pritom je potrebno da se registrujete kao novi korisnik te da napravite narudžbu. Kupovina je dozvoljena samo osobama starijim od 18 godina.

Kako se mogu registrovati?

Registrovati se možete kao novi korisnik tako da izaberete korisničko ime i lozinku te popunite sva potrebna polja o adresi, broju telefona i drugo.

Ne želim se registrovati; mogu li naručiti putem e-maila?

Da, naručiti možete i putem elektronske pošte na [email protected].  Pritom je potrebno navesti ime i prezime, tačnu adresu, broj telefona na koji Vas možemo kontaktirati, te naravno, proizvod i količinu koji biste htjeli naručiti.

Zašto moram dati broj telefona?

Broj telefona potreban nam je radi lakše komunikacije. Vaš broj telefona prosleđujemo i našoj kurirskoj službi radi dostave.

Šta ako proizvod koji želim naručiti nije odmah raspoloživ?

Ukoliko Vam nećemo moći isporučiti pošiljku u navedenom roku ili uopšte, bićete o tome obaviješteni. Vi se potom možete odlučiti hoćete li prekinuti narudžbu ili pričekati da naručeni proizvod bude dostupan. Novac sa Vaše kartice neće biti povučen do trenutka isporuke.

Zašto moja narudžba nije dostavljena u roku od 3-4 radna dana?

Za vrijeme akcija i promocija (na primjer besplatna poštarina) moguće je duže vrijeme trajanja dostave, u tom slučaju bićete blagovremeno telefonski obavješteni.

Mogu li vratiti naručene proizvode?

Naručene proizvode koje servis dostave isporuči na Vašu adresu možete vratiti na našu adresu, uz to da snosite troškove isporuke i povratka proizvoda.